Het OC

Een leuk team met gemotiveerde en enthousiaste ouders.

Als oudercomité ondersteunen wij de werking van de school. We maken er werk van om het voor de kindjes een zo aangenaam mogelijke plaats te maken. Enerzijds hebben we onze jaarlijks terugkerende activiteiten (kinderfuif, kalender en wafelverkoop, schoolfeest). Met de opbrengst hiervan zorgen we voor de aankoop van bijvoorbeeld speeltoestellen. Daarnaast zijn er ook de activiteiten die we volledig in het kader van de kindjes organiseren (de Sint, carnaval, paashaas, rommelmarkt, grootouderfeest). 

Dankzij een uitgebreid netwerk van helpers en vrijwilligers slagen we er telkens in om alle activiteiten tot een goed einde te brengen. We willen ervoor zorgen dat ouders elkaar leren kennen. Als oudercomité informeren wij de ouders via brieven wat betreft de wafelverkoop, infoavond en kalender. 

Voor al onze activiteiten werken we nauw samen met de directie en leerkrachten van de school. Elke eerste dinsdag van de maand komen we samen, overleggen alle lopende projecten. Daarnaast is er ook tijd voor een leuke babbel een een drankje.  

Wil je graag weten wie we zijn klik dan hier

Hieronder vind u ook ons voorstellingsfilmpje

Muziek: www.bensound.com